Alumbramiento

Els darrers moments

Us volem presentar el curtmetratge “Alumbramiento” on es mostra clarament la nostra mirada al volant de la mort i l’aportació que fem com a voluntaris a la nostra comunitat. En aquest curtmetratge veiem el que per nosaltres és molt important: la naturalitat, el fet de saber estar, el fet de fer petit aquest acte tan sagrat i tan important, fent possible, que la persona que es prepara per morir pugui fer un traspàs en pau. També volem destacar el fet de com ajuda tenir persones al nostre costat en aquest moment, que ens tranquil.litzin, que ens acaronin, que ens diguin que tot està bé i que ens ajudin a fer el trànsit rodejats d’amor. En mirar el curt, comprobem com la nostra presència com a voluntaris pot donar sentit a l’acomiadament i sobretot fer fàcil allò que sembla tan difícil.

“Alumbramiento”, de Eduardo Chapero-Jackson.
León de Oro el millor curtmetratge Europeu a Venecia 2007

Clica en aquest enllaç per a veure el curtmetratge:

https://vimeo.com/5317622

Escriu un comentari