Promoció i Comunicació

Temps s’ha convertit en una escola de formadors, tant pels voluntaris de l’associació com per altres professionals externs que es volen formar en aquest àmbit.

Els voluntaris ens formem a dos nivells: d’una banda com a voluntaris per tal de poder oferir un acompanyament a la mort i al dol amb el màxim respecte i per un altre com a formadors de formadors, per tal de formar a altres persones que volen adquirir els coneixements en la materia.
Temps a crescut en altres indrets del nostre país, com per exemple a Barcelona, Reus, Palamós, Granollers, Figueres, Málaga i Granada, constituint grups de suport a cada cuitat.
Aquesta àrea s’encarrega també de comunicar-se internament amb els voluntaris sobre les activitats, sessions de formació, trobades, etc. que portem a cap així com donar-nos a conèixer a l’exterior a institucions, possibles voluntaris, usuaris i públic en general.
Aquesta tasca la fa mitjançant la creació dels suports de comunicació més adients pel seu propòsit ja siguin digitals o en paper. Compta amb la col·laboració desinteressada de especialistes en disseny, traducció i correcció de texts, informàtica i d’altres.