Per què Temps? La nostra missió

  • Qui som
Se te n’ha anat alguna persona estimada fa poc? Has sofert recentment alguna pèrdua vital, tan se val si és una feina, uns diners, un entorn social o simplement la il·lusió de viure?

Tens alguna persona propera que ho estigui passant malament perquè li hagi passat alguna d’aquestes coses i no saps què fer per ella?    Et motiva senzillament ajudar a qui ha patit alguna pèrdua i ho està passant malament? Si és així, aquesta és la teva web: mira-te-la i trobaràs el que busques! Temps és el que dediquem a l’acompanyament, l’ajut i la descàrrega tant abans com després de la mort. Temps ha nascut de l’ interès d’un grup de persones de donar una resposta altruista a la necessitat social de fer costat a qui es trobi en l’etapa final de la seva vida i senti que vol compartir-ho, així com també a qui ha sofert una situació de pèrdua que necessita assimilar per poder tirar endavant.


Temps pretén ésser el grup independent de referència a Catalunya pel que fa a l’acompanyament a la mort i al dol. La missió de Temps és la de, mitjançant la labor de voluntaris experimentats i degudament formats, acompanyar a persones en la etapa terminal de la seva vida així com també a totes aquelles persones, petites o grans, que es vegin en la necessitat de tenir que assumir una pèrdua significativa a les seves vides, ja sigui d’una persona estimada, d’una feina o d’una situació estable.

Com ens organitzem? Les nostres àrees de treball

Suport al procés de dol

alone-480474_1280

El procés de dol.
Quan algú pateix una pèrdua, inicia inconscientment un procés, el conegut procés de dol, on ha de passar per diverses etapes.

+ INFO

 

Acompanyament al procés de la mort

bench-560435_1280

Acompanyament en el procés de la mort. Els voluntaris del grup fan acompanyament a hospitals, presons i domicilis per a aquelles persones que es troben en la darrer tram de la seva existència .

+ INFO

Recerca i innovació en la mort i el dol

paper-portada

Recerca i innovació en la mort i el dol.
Aquest grup pretén aportar coneixements sobre els factors tant externs com interns que poden afectar als processos de la mort i el dol mitjançant la col·laboració amb entitats i institucions dedicades a aquesta matèria.

Promoció i comunicació

child-164317_1280

Temps s’ha convertit en una escola de formadors, tant pels voluntaris de l’associació com per altres professionals externs que es volen formar en aquest àmbit.

+ INFO

 

 

 

Col.labora amb nosaltres

La suma de tots és necessària.

CONTACTAR